> MUSEUM

Foto Workshop

Foto Workshop (FWS) Maassluis exposeert van 9 juli t/m 11 september 2016 in Museum Maassluis. De expositie toont een selectie van het recente werk gemaakt door haar leden. Het is vrij werk; de fotoclub werkt namelijk niet volgens tevoren opgelegde thema’s.


Foto: Reinier van der Lingen

Leden

FWS Maassluis kenmerkt zich tevens door de afwezigheid van homogeniteit. De leden hebben verschillende fotografische interesses. Voor de een is het maken van een mooie foto de doelstelling. 


Lees meer


Binnenkort in het museum

Pim van Halem

In september 2016 zal schilder Pim van Halem exposeren in Maassluis.


Henk Fortuin

Op 3 december 2016 zal de expositie 100 jaar schilder Henk Fortuin worden geopend.


Kerststallen

Van 14 december 2016 t/m 8 januati 2017 is er in het museum de expositie Kerststallen te bezoeken. Verzamelaar Jan van Hulst zal zijn kerstgroepen exposeren in het Vrieskabinet, Podiumzaal en de museumhal. 

Vrijdag 16 december is er een speciale avondopening.Fotograaf Norbert Veringmeier

Stillevens uit het depot

t/m eind 2016 vind u in het Vrieskabinet een aantal stillevens uit het depot van ons museum. 

MUSEUM MAASSLUIS

In dit museum wonen moderne beeldende kunst en de geschiedenis van Maassluis onder een en hetzelfde dak. Het museum is een samenwerkingsverband met de Historische Vereniging Maassluis (HVM) aangegaan met als doel een gezamenlijk kenniscentrum in het museum te realiseren. De Historische Vereniging Maassluis (HVM) is dan ook gevestigd in het Museum Maassluis.